recept: Párizsi sertésborda, Kifőzde
Párizsi sertésborda
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

8 szelet karaj,
3 tojás, 1-2 dl tej,
finomliszt, só, fűszerek, zsír




Úgy csináljuk, mint a rántott húst, csak a panírból ´kifelejtjük´ a zsemlemorzsát, viszont kétszer is megforgathatjuk lisztben és tojásban.
A húst kevésbé kell megsózni, fűszerezni, mintha ´rendes´ panírba forgatnánk.
Nagyon finom, kellemes étel, rizibizivel, fejessalátával ideális.



Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JK - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése közepesen időigényes.


Kapcsolódó anyagok: rántott hús
 panírozás
 rizibizi
 bundu
 rántott borda párizsiasan

Forrás: Anyámtól tanultam, a régi Nemzetiben, 1962 táján csinálták a legfinomabbat.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2009.02.17. Utoljára frissítve: 2009.07.06.
Utolsó megtekintés: több, mint 2 napja (2024-05-01 05:51:15 - 4.89)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez